+34 638 552 115
+34 609 079 089

Maandag tot Zaterdag: 10:00 - 19:00 uur

 
 
 

  Het strand van El Médano:

 
 
 

El Médano heeft één van de meest charmante stranden in het zuiden van Tenerife, of u nu van watersport houdt of van een fantastische familiedag wilt genieten.

Het strand heeft optimale watercondities om te zwemmen. Het strand van El Médano, gelegen in de gemeente Granadilla de Abona, onderscheidt zich door de schoonheid van zijn fijne grijze zand en het majestueuze uitzicht op de vulkanische berg Montańa Roja.

Het strand dat aan het dorp ligt, is het meest bekendste familie strand.

 

 

 
 

  Windsurfen en kitesurfen in de Medano:

 
 

De aanwezigheid van de passaatwinden op de Canarische eilanden die bijna constant en met matige intensiteit uit het Noord-Noordwesten blazen, vormen de ideale omstandigheden voor het beoefenen van watersporten zoals Kite en Windsurfen in El Médano.

Erkend als één van de beste plaatsen ter wereld om deze sporten te beoefenen, ook wordt er jaarlijks de wereldkampioenschap van het windsurf georganiseerd. Zie hoe sporters deze sport te allen tijde beoefenen. is een dominante tonica en een deel van het landschap geworden.

In deze omgeving vind u ook verhuurbedrijven waar u kite en surf uitrusting kunt huren en ook deze watersport onder begeleiding kunt leren.

 
 

 
 

  Gastronomische variëteit:

 
 
 

El Médano staat bekend om zijn grote gastronomische variëteit. Aangezien het niet anders kan, heeft deze kustplaats een aanbod van vis en schelpdieren typisch Canarische en internationale die we aanbevelen.

Maar dit neemt niet weg tot het groot culinaire aanbod, van een groot aantal restaurants, cafetaria's en terrasjes met charme waar tapas en typisch Canarische, mediterrane, Aziatische, Italiaanse en of grill te vinden zijn.

En natuurlijk kunnen we niet nalaten hen aan te bevelen om de typische wijnen van het land, gemaakt op de Canarische Eilanden en in het bijzonder de wijnen met de aanduiding van herkomst Abona, te proberen.