+34 638 552 115
+34 609 079 089

Maandag tot Zaterdag: 10:00 - 19:00 uur

 
 

Wie zijn wij

 
 

 


APARTAMENTOS MEDANO is een vakantie verhuur bedrijf voor kort verblijf, gespecialiseerd in El Médano (ten zuiden van Tenerife), en maakt deel uit van de groep "VAKANTIE IN TENERIFE", een bedrijf met vele jaren in de toeristische sector in het zuiden van Tenerife.

Via onze website ApartamentosMedano.com verhuren wij verschillende soorten accommodatie, zoals appartementen, huizen of duplex, volledig uitgerust en ingericht met de beste smaak, met eigen keuken, apparatuur, woonkamer, tv, wifi en alles op de beste locaties van de Medano, met een prachtig uitzicht en een paar meter van het strand.

Van Apartamentos Medano streven we er elke dag naar om onze klanten kwaliteitsappartementen te bieden, perfect uitgerust, met het beste comfort en netheid, om een aangenaam verblijf in uw vakantie of zakenreis te garanderen. Alle accommodaties die op onze website worden aangeboden, zijn van henzelf, zonder tussenpersonen en worden volledig door ons beheerd, dus u kunt profiteren van geweldige prijzen.

Als u van een aangenaam verblijf wilt genieten, bieden we u bij ApartamentosMedano.com de beste selectie van accommodaties in de Medano, selecteer eenvoudig degene die het beste bij u past en geniet van een onvergetelijk verblijf.
 

Voor vragen, aarzel niet om contact met ons op te nemen op +34 638 552 115   or +34 609 079 089  , we zullen u altijd graag helpen.

 

 

 
 
 
 
 

De klanten spreken voor ons
De klanten spreken voor ons

 

Al onze accommodaties worden aanbevolen door: