+34 638 552 115
+34 609 079 089

Maandag tot Zaterdag: 10:00 - 19:00 uur

 
 

Algemene voorwaarden

 


BETALINGSVOORWAARDEN:
Om de reservering te bevestigen, betaald u 10% van de totale reserverings prijs via onze online betaling systeem.
De rest wordt bij aankomst van de accommodatie betaald, u kunt betalen met betaal kaart of in kontanten
Op aanvraag voor bedrijven.


VOORWAARDEN VOOR ANNULERING:
Als u de reservering binnen 24 uur na het maken van de reservering annuleert, worden er geen kosten in rekening gebracht en wordt u de 10% terugbetaald op het moment van reserveren.

Als u de reservering annuleert met meer dan 30 dagen voor aankomstdatum, zal het etablissement de 10% die in rekening is gebracht op de dag van reservering niet teruggeven.

Als u de reservering annuleert binnen 30 dagen voor aankost of als u NIET komt opdagen, zal de accommodatie 100% van het gehele verblijf in rekening brengen.


VOORWAARDEN MET BETREKKING TOT KINDEREN:
Kinderen van alle leeftijden zijn toegestaan.
Kinderen jonger dan 2 jaar kunnen gratis verblijven.
Er zijn kinderbedjes en kinderstoelen beschikbaar, altijd op aanvraag.


VOORWAARDEN:
De persoon die de reservering maakt moet ouder zijn dan 21 jaar. Op het moment van boeken moet u het totaal aantal personen opgeven dat de accommodatie zal gebruiken, deze aantal mag nooit hoger zijn dan het gereserveerde aantal. De capaciteit mag nooit worden overschreden, behalve door kinderen onder 2 jaar die in een kinderledikant slapen. In het geval dat deze regel niet wordt gerespecteerd, is het bedrijf bevoegd om u niet toe te laten zonder dat de klant recht heeft op enige financiële compesatie.

De klant die de reservering maakt is persoonlijk verantwoordelijk voor het gedrag van alle gasten die hem vergezellen.

De klant erkent uitdrukkelijk dat de gecontracteerde accommodatie niet zijn/haar gewone verblijfplaats vormt en dat hij slechts het recht heeft om het te gebruiken tijdens de contractperiode.


AANKOMST EN VERTREK (Check-in / Check-out):
Het is essentieel om bij het maken van de reserverin uw aankomsttijd en vluchtgegevens door te geven (indien van toepassing)
De toegang tot het appartement (inchecken) is gegarandeerd vanaf14.00 uur.
Het vertrek van het appartement (vertrek) is tot 12:00 uur.


REGELS TIJDENS JE VERBLIJF:
De rust en het respect bij de buren moeten te allen tijde worden gehandhaafd. De uren tussen 22:00 uur tot 10:00 uur is het verboden om lawaai, luide muziek of luid hardop praten dat de buren kan storen.

Feesten in het appartement zijn NIET toegestaan, het is ten strengste verboden. Een ongepast gedrag dat de rust en het samenleven met de buren verstoort, het vestigt onmiddelijke uitzetting zonder rekening te houden met het tijdstipt van de dag of de nacht. Dit betekent ook het verlies van de huur zonder enig recht op compesatie.

Onregelmatighedenen en / of tekortkomingen die de klant in het gehuurde kan tegenkomen, moeten zo snel mogelijk en altijd tijdens het verblijf worden meegedeeld. Wij zullen de anomalie zo snel mogelijk oplossen.

Het is de verantwoordelijkheid van de klant om de accommodatie in dezelfde staat achter te laten als waarin het is gevonden,.

Verboden om kleding of handdoeken buiten de raam of balkons. Alle accommodaties hebben een draagbare droogrek of vaste waslijn.

Roken is niet toegestaan in de accommodaties.  deze is wel toegestaan in de buitenruimtes (balkons en/of terrassen)

Voor boekingen van meer dan 7 nachten is er een bedlinnen en badhandoeken verschoning inclusief.

Sluit voor uw veiligheid altijd deuren, ramen en toegang tot terrassen. Wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor verlies, diefstal of verlies van persoonlijke eigendommen van gasten (documentatie, geld, sieraden, mobiele telefoons, laptops, enz.) achtergelaten in het appartement.

Draag bij aan het niet verspillen van energie en onnodig verbruik door ervoor te zorgen dat de verlichting en elektrische appartaten zijn uitgeschakeld en de waterkranen zijn gesloten telkens wanneer u de accommodatie verlaat.

Tijdens uw verblijf, leegt u het afval en deponeert u het in de dichtsbijzijnde afvalcontainers. In elke accommodatie is een map met de dichtsbijzijnde punten aanwezig.

Huisdieren zijn toegestaan in een aantal van onze accommodaties, ALTIJD onder de verantwoordelijkheid van de eigenaren en op aanvraag.